Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Adventi mandulás pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
600g pulykamell filé,
só,
100g gomba,
15 dkg trappista sajt,
1 db paradicsom,
oregánó,
20 dkg liszt,
2 db tojás,
20 dkg zsemlemorzsa,
3 dkg mandulaszirom, (zsemlemorzsába keverve)
2,5 dl étolaj,
őrölt fehérbors.

Elkészítés:
A pulykamellet 15 dkg-os vékony szeletekre vágjuk, óvatosan kiklopfoljuk, besózzuk, majd a hússzelet felét a szeletekre vágott champion gombával, paradicsommal, és reszelt sajttal megtöltjük, oregánóval és őrölt fehérborssal, fűszerezzük, a szeletet félbehajtjuk.(az üresen maradt részt ráhajtjuk a megtöltött részre.) Lisztbe, tojásba és mandulás zsemlemorzsába forgatjuk, étolajba egyenletesen, mérsékelt tűzön kisütjük. Köretként párolt rizst,
és pirított burgonyát adunk hozzá.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-sonkás pulykamell » Mandulás pisztráng » Kókuszos és mandulás csiga » Sajtos pulykamell
» Feketeerdei adventi kalács » Őszibarackos pulykamell » Mandulás golyók » Mogyorós-mandulás őzgerinc
» Mézes-mustáros pulykamell » Brokkolis pulykamell » Gombás-hagymás pulykamell » Sajtos rakott pulykamell
» Spenótos pulykamell » Pulykamell Lucifer módra » Mandulás csokifelfújt » Barackos pulykamell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.