Tutireceptek.hu fejléc

Ady-karika recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tésztához:

18 dkg Margarin
35 dkg Liszt
1 csomag sütőpor
25 dkg porcukor
2 kiskanál Gyömbérpor
1 kiskanál Kakaópor
2 Tojás

Töltelékhez:

3 Tojásfehérje
3 evőkanál málnalekvár
10 dkg porcukor
Tetejére:
pisztácia

Elkészítés:
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kinyújtjuk, és nagyméretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A korongokat tegyük egy kikent tepsibe. Készítsük el a tölteléket; A Tojásfehérjét a porcukorral habbá verjük, és elkeverjük a többi hozzávalóval, Ebből a töltelékből teszünk 1-1 kupacot és egy szem pisztáciát a korongokra.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejbegríz gombóc » Lekváros-mogyorós muffin » Zabpelyhes-málnás süti » Kókuszos sütemény I.
» Édes háromszögek » Francia habos sütemény » Rilon szelet » Fahéjas almagombóc
» Sós kiflik » Gesztenyés-tejszínes piskóta » Csokis túrótorta » Eszkimók kedvence
» Dóri kekszes sütije » Mogyorós táska » Duna hullám torta » Lajos szelet


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.