Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Áfonyával töltött alma recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 kisebb savanykás alma
2 evőkanál citromlé
30 dkg áfonyalekvár
1 csokor citromfű

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, kettévágjuk, a magházat kiemeljük és citromlével ízesített vízben, nem túl puhára főzzük, lecsöpögtetjük. A fél almákba a magház helyére egy­-egy kanálnyi áfonyadzsemet halmozunk, és apróra vágott citromfű-levelekkel megszórjuk.

Tanácsok:
Pástétomok kísérőjeként tálaljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött sütőtök » Töltött karalábé (Update1) » Szardíniás töltött tojás » Töltött tök ..
» Diós töltött káposzta » Töltött paprika » Túróval töltött alma » Töltött gombafejek
» Töltött hal » Töltött cukkini gazdagon » Töltött sült kifli » Sonkával töltött csirke
» Gombás töltött kenyér » Tegnapi töltött cukkinim » Töltött krumplis fánk » Töltött paradicsom


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.