Tutireceptek.hu fejléc

Áfonyával töltött alma recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
8 kisebb savanykás alma
2 evőkanál citromlé
30 dkg áfonyalekvár
1 csokor citromfű

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, kettévágjuk, a magházat kiemeljük és citromlével ízesített vízben, nem túl puhára főzzük, lecsöpögtetjük. A fél almákba a magház helyére egy­-egy kanálnyi áfonyadzsemet halmozunk, és apróra vágott citromfű-levelekkel megszórjuk.

Tanácsok:
Pástétomok kísérőjeként tálaljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött tok » Halkrémmel töltött alma » Csirkemájjal töltött karaj » Töltöttkáposzta másképpen
» Gombával töltött kellevél » Töltött tojás » Töltött karaj » Almába töltött csirkemell
» Töltött bárány » Töltött mézes » Töltött tök Nóci módra » Töltött lepény (Olcsó)
» Töltött paprika rántva » Hamis töltött káposzta. » Erdélyi töltött káposzta » Töltött paprika sütve


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.