Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
10 dkg márványsajt
50 dkg pannonia sajt
20 dkg ementáli sajt
1,5 dl fehérbor
0,5 dl cseresznyepálinkában feloldva 1 evőkanál étkezési keményítő
2-3 gerezd fokhagyma
szerecsendió
bors
mártogatáshoz: alma, baguette, sonka, szőlő stb.

Elkészítés:
Reszelt sajtokat felolvasztani (fokhagymával bedörzsölt fondue edényben, a maradék fokhagymát zúzva majd bele)
Bele a fehérbort
Végén a cseresznyepálinkában feloldott keményítőt
+ fűszerezés


A receptet beküldte: _anatha_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pácolt camembert » Hirtelen sült zöldségek » Vegetáriánus töltött cukkini » Rizzsel töltött paradicsom
» Májusi sajtos batyu » Csicsóka fasírt » Calvados krumpli » Vegetáriánus töltött paprika
» Gombás-orsó » Túrós rakottkrumpli » Házi müzli málnával » Sült hagymakarikák
» Tofufasírt » Mexikoi gyors vacsora » Kakastaréj » Pikáns rizsgombóc


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.