Tutireceptek.hu fejléc

Albán bárány joghurtos mártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
35- 40 dkg bárány
4 evőkanál vaj (1/2 stick)
2 evőkanál rizs
Só, bors

Joghurt mártás
1 evőkanál liszt
4 evőkanál vaj (1/2 stick)
2 -3 ek. joghurt
5 tojás
Só, bors

Elkészítés:
a mártáshoz vajon megpiritom a lisztet,hozzákeverem a joghurtot, lisztet, sót,s legvégén a felvert tojásokat.

A húst 4 db-ba vágom fel,besózom és borsozom , majd kevés olaj és vaj keverékén megpiritom .
az elősütött húst kivajazott tepsibe rakom ,
a mártással leöntöm és letakarva készre sütöm .


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baranyai sertéssült » Kefíres-joghurtos sali » Bárány leves » Joghurtos túrótorta
» Joghurtos Tandori csirke » Joghurtos csirkeszárnyak » Joghurtos-Citromos süti » Joghurtos lepényke
» Körte diós sajtmártással » Joghurtos, mézes gyümölcs » Joghurtos tejfölös pite » Epres-joghurtos torta
» Mezes-joghurtos csirke » Spagetti gyömbérmártással » Baranyai töltött szűz » Rizsgombóc kapormártással


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.