Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Albán bárány joghurtos mártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
35- 40 dkg bárány
4 evőkanál vaj (1/2 stick)
2 evőkanál rizs
Só, bors

Joghurt mártás
1 evőkanál liszt
4 evőkanál vaj (1/2 stick)
2 -3 ek. joghurt
5 tojás
Só, bors

Elkészítés:
a mártáshoz vajon megpiritom a lisztet,hozzákeverem a joghurtot, lisztet, sót,s legvégén a felvert tojásokat.

A húst 4 db-ba vágom fel,besózom és borsozom , majd kevés olaj és vaj keverékén megpiritom .
az elősütött húst kivajazott tepsibe rakom ,
a mártással leöntöm és letakarva készre sütöm .


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos csirke » Szűzérme zöldborsmártással » Őzderék ananász mártással » Joghurtos fánk II.
» Csirke római tálban » Joghurtos meggyes pite » Joghurtos sárgadinnye » Spagetti mustármártással
» Spagetti gyömbérmártással » Tálban Főtt » Joghurtos csirkemell » Meggyes, joghurtos muffin
» Joghurtos tönkölykenyér » Banános joghurtos muffin » Túrógombóc sajtmártással » Paradicsomos bárány


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.