Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Albert keksz rolád recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 nagy csomag Albert keksz,
10 dkg vaj, 10 dkg porcukor,
2 evőkanál kakaópor,
2 csg vaníliás porcukor,
3 dl tej,
1 csg kókuszreszelék.

Elkészítés:
A 2 csg pudingport, vaníliás cukrot és a tejet sűrű sima krémmé főzzük és hagyjuk langyosra ki hűlni. A vajat, porcukrot és a kakaóport össze keverjük és a pudingos krémhez keverjük. A két masszát nagyon krémesre ki keverjük és el kezdjük rétegelni az Albert keksszel.
Egy hosszú roládot kapunk, melynek oldalát és végeit is be kenjük krémmel.
Kókuszreszelékbe forgatjuk és alufóliába csomagoljuk.
Hűtőszekrénybe tesszük, másnap szeletelhető. /ferdén vágjuk fel, szép csíkos lesz /

Tanácsok:
Fagyasztóba is lehet tenni, és néhány órával a fogyasztás előtt ki venni, szoba hőmérsékleten hagyni.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: csibiusz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokis keksz szalámi » Barackos kekszes alagút » Csíkos keksz » Kekszrúd
» Sárga krémes kekszkocka » Kétszínű keksz ( omlos ) » Karácsonyi keksz » Mazsolás-zabpelyhes keksz
» Csokis kekszes édesség » Kókuszos rakott keksz » Legcsokisabb csokis keksz » Sajttal töltött borjúrolád
» Amaretto kekszek » Egzotikus pulykarolád » Spenótos pulyka rolád » Ciromos keksz


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.