Tutireceptek.hu fejléc

Alma pongyolában 2 recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 dl sűrű édes palacsintatészta
3 dl olaj
50 dkg savanykás alma
5 dkg porcukor
1 késhegynyi őrölt fahéj

Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, a magházat kivájjuk és ujjnyi vastag karikára vágjuk. A sűrű palacsintatésztába belemártjuk, kiemelve lecsepegtetjük, és bő forró olajban mindkét oldalát aranysárgára sütjük. Fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Teráz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virsli pongyolában » Alma pongyolában » Keksztekercs-golyó » Kókuszos-kakaós kevert
» Gyümölcshabos finomság » Mascarponés csokitorta » Flódnitorta » Túrós lepény eperöntettel
» Kefires süti » Könnyű keksz szalámi » Citromos-mákos muffin » Gesztenyés kuglóf
» Sütőtökös-almás kekszes » Szilvás desszert » Almás lepény 2. » Grillázs mogyoróból


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.