Tutireceptek.hu fejléc

Almakocsonya tormás csirkecombbal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagy alma,
4 csirkecomb,
2 evőkanál zselatin,
3 dl húsleves (leveskockából is lehet),
1 kis üveg ecetes reszelt torma,
só,
2 evőkanál olaj

Elkészítés:
Hámozd meg az almát és vágd apró kockára. A zselatint old fel a húslevesben (vigyázz, hogy ne forrjon fel!), majd, amikor majdnem kihűlt, tedd bele az almakockákat. Öntsd fóliával kibélelt formába, és tedd a hűtőbe, hogy megdermedjen.
Sózd be a csirkecombokat és kend be vastagon reszelt tormával. Ezután tedd tepsibe, locsold meg azt olajjal, és kevés vizet aláöntve 180-200 fokon kb. 40 perc alatt süsd készre. A forró csirkecombokat a hideg almakocsonya szeletekkel körítve kínáld.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi tormás hús » Tormás alma » Zöldséges, tormás hús » Tepsis libacomb tormásan
» Tejszínes-tormás csirke » Tormás tojássaláta » Túrós-tormás tavaszi sonka » Tormás sonkatekercs
» Almakocsonya » Tormás káposztasaláta » Almás-tormás csülök » Vadas marha
» Rakott fasírt » Fokhagymás csirkecombok » Kacsacomb franciásan » Szambusza


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.