Tutireceptek.hu fejléc

Almamártás recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg alma
2, 5 dl fehérbor
1 dl húsleves
1 dl tejszín
1 evőkanál méz
citromlé
fahéj

Elkészítés:
Pucold meg az almákat, és vágd kis kockákra, majd öntsd rájuk a citromlevet, hogy ne barnuljanak meg. Csorgasd rá a mézet, keverd el a borral és a húslével, hintsd meg egy kis fahéjjal, és fedő alatt, lassú tűzön, saját levében párold puhára az almakockákat. Botmixerrel pépesítsd a gyümölcsöt, majd főzd össze a tejszínnel.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Light almamártás » Almamártás sült húshoz » Gombás rizs 2 » Tepsis tócsni
» Kapros puliszkagolyók » Fűszeres rizstallérok » Sajtos-burgonyás golyók » Pikáns szósz csirkéhez
» Spenotos krumpli » Sajtos-diós dip » Andland Sajtgolyói » Párolt gomba
» Majonézes csicseriborsó » Sült őszibarack köretnek » Kapros párolt zöldborsó » Házi majonéz fokhagymával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.