Tutireceptek.hu fejléc

Almás ananászos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5-6 csirke comb,5 szem alma,nyers krumpli(burgonya),békon szalona.esetleg ananász,15dk vaj,1 nagy tejföl,2db tojás,só bors füszerek.

Elkészítés:
nagy méretü edény nem árt ha jénai tetövel kivajazni a szalonát az aljábatenni rá a combokat amit elözöleg füszereztünk 1 sorba a burgonyát meg hámozni fel karikázni az almát szintén magházatkivágni.A combokra almakarikákat majd a burgonya karikákat.ez igy tovább mindenböl egy sor alegvégén atetejére burgonya karikakerül,akiszereti édessebben asztehet közéananásztis.Be a sütöbe nem kelelömelegiteni45 percig közepes lángon.majd a 2 tojást a tejfölbe ütni és jol elkeverni és a tetejére önteni majd tetönélkül még 15 perc nem árt megnézni a combok puhaságát.

Tanácsok:
Tetömindiglegyen rajta mert ki szárad a hus.Mikroban ugyan igy elkészithetöha sok a lé rajta 10 perc alat elpárolog.Ize a husnak kellemesédes.

jó étvágyat.

Elkészítési idő: 90 perc
Kalóriatartalom: sok kcal
Szénhidráttartalom: nem sok gramm
Zsírtartalom: 13 gramm

A receptet beküldte: ideisodais


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos éden » Almás rakott zsemle » Csirkemell bakonyiasan » Almás máglyarakás
» Colában sült csirkeszárny » Csirkemáj joghurtmártásban » Mediterrán csirkesaláta » Csirkecomb pékné módra
» Ananászos mangó rum koktél » Csirkés-gombás palacsinta » Csirkehúsos torta » Habos almás fincsi süti
» Tavaszi csirkebrassói » Kókuszos csirkemellcsíkok » Gombás csirkevagdalt » Almáscsók+4db


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.