Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás csirke fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg csirke mellfilé,
20 dkg alma,
1,5 zsemle,
1 db tojás,
1 kisebb vöröshagyma,
olaj,
zsemlemorzsa,
tej,
borsikafű


Elkészítés:
A csirkét daráld le, az almát gyaluld szálasra, a hagymát
vágd apróra. A zsemlét áztasd tejbe és csavard ki. A ledarált
húshoz keverd hozzá az almát, a hagymát, a zsemlét és a tojást.
Ízesítsd borsikafűvel és sóval. Az alaposan összedolgozott
masszát tedd egy olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt
őzgerincformába és közepes tűzön süsd pirosra. (Ha nincs
őzgerincformád, akkor a masszából formázz rudat, kend meg
olajjal, szórd meg zsemlemorzsával és alufóliába tekerve süsd
meg egy tepsiben.)


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás sajtsaláta » Almás mézes keksz » Almás sárgabarackturmix » Csirkemell töltve
» Almasaláta zellerrel » Zabpehely fasírt » Császárnő csirkéje » Norbis almás csirkemáj
» Csirkecomb görögösen » Almás palacsinta. » Áfonyás csirkemell » Barackos rakott csirkemell
» Lecsós csirkecomb » Csirke kelkáposztában » Almás-tormás csülök » Répás almás pirítós


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.