Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás csirke fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg csirke mellfilé,
20 dkg alma,
1,5 zsemle,
1 db tojás,
1 kisebb vöröshagyma,
olaj,
zsemlemorzsa,
tej,
borsikafű


Elkészítés:
A csirkét daráld le, az almát gyaluld szálasra, a hagymát
vágd apróra. A zsemlét áztasd tejbe és csavard ki. A ledarált
húshoz keverd hozzá az almát, a hagymát, a zsemlét és a tojást.
Ízesítsd borsikafűvel és sóval. Az alaposan összedolgozott
masszát tedd egy olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt
őzgerincformába és közepes tűzön süsd pirosra. (Ha nincs
őzgerincformád, akkor a masszából formázz rudat, kend meg
olajjal, szórd meg zsemlemorzsával és alufóliába tekerve süsd
meg egy tepsiben.)


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-Husos Fasirt » Inyenc csirkecomb » Almás rácsos » Csirkés rakott burgonya
» Marokkói csirke » Tócsniba bújt csirke » Almás-krémes süti » Csirkemell zabtésztában
» Csirkehús saláta » Csirkemájpástétom » Egzotikus csirke » Sajtfasírt
» Mákos almás muffin » Almás-fahéjas finomság » Almás süti II. » Andi almás-diós pitéje


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.