Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás káposztával sült pulykamell recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
- 2 db pulykamell
- só
- őrölt bors
- 1 kg savanyú káposzta
- 1 kg alma
- 2 db babérlevél
- 10 szem bors
- 8 gerezd fokhagyma
- ½ dl száraz fehérbor

Elkészítés:
Elkészítés: A húst besózzuk, és fél órára félrerakjuk. A káposztát kiöblítjük és lecsöpögtetjük. Az almák magházát eltávolítjuk, nyolcadoljuk, majd a káposztával, babérlevéllel, borssal együtt mély sütőedénybe terítjük. Serpenyőben olajat forrósítunk, beletesszük a húst, meghintjük őrölt borssal, és mindkét oldalát megkapatjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a gerezdekre szelt hagymát, és a bort, és 4 percig pirítjuk, végül a káposzta tetejére fektetjük. Bevonjuk a pecsenyealjjal, lefedjük, és 180 fokos sütőben, 2 óra alatt puhára pároljuk, végül fedetlenül pirosra sütjük.

Tanácsok:
kb 180 perc allat készül el

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: ági98


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borjúsaslik almásan » Pulykamell paraj paplanban » Borított almás » Almás táska(Kata-féle)
» Norbi almás pite » Almás felfújt » Almás csirke II. » Almás rácsos
» Káposztával töltött dagadó » Almás croissant » Izgalmas krumpli » Crumble almás
» Almás pite másképpen » Almás-kakaós süti » Egyszerű almás sütemény » Habos-almás "pite"


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.