Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csontozott karaj
40 dkg alma (jonatán)
10 dkg zsír


Elkészítés:
A karajt úgy szeleteljük,hogy ne vágjuk át teljesen.Sózzuk zsírral bedörzsöljük ,a szeletek közé rakjuk a hámozott szeletelt almát.A húst zsírral megkent alufóliába tekerjük és sütőben közepes tűzön megsütjük.kb 1 óra.
Burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-pudingos sütemény » Csokis-almás torta » Almás zellersaláta » Kókuszos almás sütemény
» Almás update 1 pite » Rakott karaj katamamamódra » Sajtos karaj » Almás mézes keksz
» Almás-kókuszos » Bögrés almás-fahéjas süti » Norbis almás csirkemáj » Karaj bundában
» Egyben sült mustáros karaj » Fahéjas-almás granola » Almás-zabpelyhes kenyér » Almás pite 2.


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.