Tutireceptek.hu fejléc

Almás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csontozott karaj
40 dkg alma (jonatán)
10 dkg zsír


Elkészítés:
A karajt úgy szeleteljük,hogy ne vágjuk át teljesen.Sózzuk zsírral bedörzsöljük ,a szeletek közé rakjuk a hámozott szeletelt almát.A húst zsírral megkent alufóliába tekerjük és sütőben közepes tűzön megsütjük.kb 1 óra.
Burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-tormás csülök » Borsóval töltött karaj » Almás turmix » Almás béles
» Almás-sajtos rakott csirke » Almás croissant 1 » Almás táska 1 » Gyors finom almás
» Sertéskaraj pármai módra » Sajtos karaj » Almás süti II. » Almásrétes
» Sonkás-gombás karaj » Német Almás » Almás tészta » Oldalra rakott karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.