Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csontozott karaj
40 dkg alma (jonatán)
10 dkg zsír


Elkészítés:
A karajt úgy szeleteljük,hogy ne vágjuk át teljesen.Sózzuk zsírral bedörzsöljük ,a szeletek közé rakjuk a hámozott szeletelt almát.A húst zsírral megkent alufóliába tekerjük és sütőben közepes tűzön megsütjük.kb 1 óra.
Burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mesés almás » Dunántúli vörösboros karaj » Almás morzsatorta » Jutka almás krémese
» Sütés nélküli almás torta » Almás kenyér » Zöldséges rakott karaj » Izes karaj
» Almás-hagymás szelet » Almás palacsinta tepsiben » Rétesjellegű almás rúd » Csirkecomb almaszósszal
» Almás Morzsa » Kevert almás süti » Almás szottyos kifli » Finom almás lepény


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.