Tutireceptek.hu fejléc

Almás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csontozott karaj
40 dkg alma (jonatán)
10 dkg zsír


Elkészítés:
A karajt úgy szeleteljük,hogy ne vágjuk át teljesen.Sózzuk zsírral bedörzsöljük ,a szeletek közé rakjuk a hámozott szeletelt almát.A húst zsírral megkent alufóliába tekerjük és sütőben közepes tűzön megsütjük.kb 1 óra.
Burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Könnyű almás » Sajtos sertéskaraj Update1 » Gyümölccsel töltött karaj » Zöldséges rakott karaj
» Rántott karaj tepsiben » Almás legyezőtorta Update2 » Mesés almás pite » Almás -mézes
» Almás puffancsok » Almás-túrós finomság » Öntött almás » Dunántúli vörösboros karaj
» Fokhagymás karaj II. » Almás-barackos sült metélt » Izes karaj » Almás-mákos rakott kifli


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.