Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csontozott karaj
40 dkg alma (jonatán)
10 dkg zsír


Elkészítés:
A karajt úgy szeleteljük,hogy ne vágjuk át teljesen.Sózzuk zsírral bedörzsöljük ,a szeletek közé rakjuk a hámozott szeletelt almát.A húst zsírral megkent alufóliába tekerjük és sütőben közepes tűzön megsütjük.kb 1 óra.
Burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyben sült mustáros karaj » Sajtos-gombás karaj » Almás keksz (Kata féle) » Almás karottás torta
» Zöldborsós karajszelet » Almás puding » Esztergomi almás zserbó » Fokhagymás karaj II.
» Almás lepény - Jagodától » Almás-fahéjas finomság » Almás-mandulás túrótorta » Különleges almás süti.
» Kavart almás » Szabolcsi karaj » Mesés almás-túrós » Sajtos sertéskaraj Update1


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.