Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás, krémes sütemény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tészta:
kb.50 dkg liszt
20 dkg zsír vagy 25 dkg Rama margarin
20 dkg cukor
1 sütőpor
1 kispohár tejföl
3 tojás sárgája
Alma töltelék:
5-6 db almát lereszelünk
10 dkg cukor
mokkás kanál őrölt fahéj
15 dkg Rama margarin
Krém:
1 lit. tej
2 cs .vaniliás pudingpor
10 dkg cukor
4 evőkanál liszt
25 dkg Rama margarin

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk és 2 lapot sütünk belőle gáztepsiben.

Az almát az ízesítőkkel megpároljuk és a végén adjuk hozzá a margarint.

A krémet megfőzzük végül ha langyosra hült hozzáadjuk a margarint.

Végül, tésztalap- a krém fele- alma - a krém másik fele- tésztalap sorrendben készítjük készre a süteményt.

Tanácsok:
A legjobb , ha 2 napot áll, jól összepuhul, szépen szeletelhető.
Frissen nagyon törik a tésztalap.

Nagyon finom.
Jó étvágyat hozzá.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: judit47


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Emeletes diós sütemény » Házi krémes » Almás pudingos lapok » Almás süti, fűszeres
» Kávés krémes » Rácsos sütemény » Almás tej » Almás-diós sajtkrém
» Baconös-tojáskrémes kalács » Almás-diós rakott metélt » Tejberizses almás rakottas » Almás-diétás kekszgolyó
» Karamellkrémes süti » Skót krémes » Mákkrémes mákos keksz » Almás-fűszeres csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.