Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-mézes-diós csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
8 db alma
5 dkg méz
15 dkg dió
3 dkg vaj
fahéj

olaj

Elkészítés:
A csirkemelleket szeletekre vágjuk, sózzuk, majd serpenyőben kevés olajon világosbarnára sütjük. Kiszedjük egy tálba, lefedjük és melegen tartjuk.
A cikkekre vágott almákat serpenyőben kevés vajon a fahéjjal és a dióval pirítjuk, pároljuk. Amikor az alma kezd puhulni, hozzáadjuk a mézet. Összeforraljuk és egy csipet sóval ízesítjük.
Párolt rizzsel körítve a csirkemell tetejére szedve tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: ppiiccii


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirkemellfilé » Ördögi csirkemell » Lecsós csirkemell egytál » Tejszínes csirkemell
» Mogyorószószos csirkemell » Mustáros csirkemellek » Fűszeres csirkemellek » Sonkás csirkemellfilé
» Gombás csirkemell » Csirkemelles tészta » Csirkemell bakonyiasan » Bolgár lecsós csirkemell
» Alufóliás csirkemell » Svájci csirkemell » Almás csirkemell. » Karamellás-csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.