Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás Morzsa recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
675 gr alma,
200 ml alma juice,
1 teáskanál fahéj,
225 gr finomliszt,
100 gr vaj,
50 ml méz,
1 teáskanál citromhéj

Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt 180'C- ra. Meghámozzuk, és kis szeletekre
vágjuk az almát, majd tűzálló tálba fektetjük. Összekeverjük az alma
juicet és a fahéjat, majd az almákra öntjük. A lisztet keverőtálba
öntjük és összemorzsoljuk a vajjal, majd óvatosan hozzákeverjük a mézet
és a citromhéjat. A morzsát az almák tetejére öntjük és 45- 50 percig
sütjük, míg a teteje szép barna lesz. Melegen és hidegen egyaránt
tálalható, tejszínhabbal, joghurttal vagy sodóval kínáljuk.


A receptet beküldte: Annye75


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» maradékos almás » Orosz almás lepény » Almás ital » Bögrés-almás sütemény
» Almáspite » Diós-almás céklasaláta » Almássütemény kekszes!! » Tartalmas bableves
» Csirkés-almás szendvics » Almás-citromos pulykamell » Almás pite mogyoróval » Almás lepény 2.
» Almás krémes, sütés nélkül » Almás-fahéjas kelt rétes » Bögrés almás » Almás-fahéjas süti


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.