Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almas-morzsas suti recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Kb 10 adag (2 english cake forma)
Alap:
200 gr vaj
3 negyed pohar cukor
3 tojas
1 tejfol, de a joghurt is nagyon megfelelo
2 pohar liszt+2 kk sutopor
1 kk van. aroma

morzsahoz:
3 negyed cukor
150 hideg vaj
2 pohar liszt
2 nagy zoldalma apro kockakra vagva

Elkészítés:
Eloszor az almat egy keves vajon megparoljuk, a levet elparologtatjuk, felretesszuk hulni. A vajat a liszttel osszemorzsaljuk, hozzakeverjuk a mar elegge lehult almat.
Az alaphoz: a vajat a cukorral kremszerure keverjuk, a tojasokat egyenkent hozzaadjuk, majd a van. aromat es a joghurtot is belekeverjuk, ezutan beleforgatjuk a lisztet.
A sutoformakat 3 negyedig megtoltjuk az alapmasszaval, ra az almas morzsat es 180 fokon 40 percig sutjuk.

Tanácsok:
en tettem hozza egy ek mezet, a cukor mennyiseget lecsokkentettem osszesen egy poharra (fel p az alaphoz, fel p a morzsakhoz)
az almahoz tettem fel kk fahejat es fel kk szerecsendiot.
Isteni finom!!!!


A receptet beküldte: kumameya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-morzsás muffin » Zalai krémes » Sakktábla sütemény » Fűszeres halva torta
» Gyömbéres Kalács » Keleti csemege » Apró pogácsa » Csokicsont
» Narancsos brownies » Csokis muffin 2. » Praliné » Kakaós, lekváros sütemény
» Horizont szelet(Kata-féle) » Csokolades puszedli » Babapiskótás mézes krémes » Rumos bukta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.