Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-mozzarellás csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Csirkemell - 1 db
Alma - kb. 2 közepes
Mozzarella sajt - lehetőleg szeletelt

Bors
Köretnek a rizs a legjobb, de igazából mindegy:)

Elkészítés:
Először is megpucoljuk az almát, nagyobb kockákra vágjuk, és feltesszük főni.A csirkemellet szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, megsózzuk, (aki akar, tehet rá egy pici borsot) majd kisültjük. Annyira nem fontos teljesen megsütni, mert később úgyis a sütőben végzi. Miután kész a husi, kb az alma is megfőtt, adunk hozzá ízlés szerint egy icipici cukrot és citromlevet, de nem szabad túl ízesre csinálni, mert mégiscsak húsos ételről van szó. Villával pépesre kell nyomkodni az almát, majd a kisütött húst beletesszük a tepsibe, teszünk rá bőven az almapüréből, és arra tesszük rá a szeletelt mozzarella sajtot. Szépen betoljuk a sütőbe, és csak akkor vesszük ki ha a sajt jól megpirult:)

Tanácsok:
Rizzsel a legjobb:)

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Minina


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Színes csirkemell » Hawaii csirkemell filé » Banános csirkemell » Spicces csirkemellsaláta
» Csirkemell sonka másként » Csirkemell sajttal » Sajtbundás csirkemell » Szalonnás csirkemellsült
» Bolgár lecsós csirkemell » Görögös csirkemell » Édes-savanyú csirkemell » Csirkemell sajtmártással
» Csirkemell "izé"módra » Nyári tepsis csirkemell » Tavaszi párolt csirkemell » Csirkemellből pörkölt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.