Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-répás sali recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 sárgarépa,
3 alma,
10 dkg mazsola,
5 deka darabos dió,
pár csepp citromlé,
1-2 kiskanál porcukor

Elkészítés:
A sárgarépát és az almát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, és megcsöpögtetjük néhány csepp citromlével, hogy ne barnuljon meg. A mazsolát kiválogatjuk és megmossuk. Összekeverjük az almát, répát és mazsolát, kicsit megcukrozzuk (vagy megszórjuk édesítőporral). A tetejére szórjuk a darabos diót. Ha van hozzá türelmünk, 1-2 órára hűtőbe tesszük.

Tanácsok:
Jó étvágyat kívánok! Tücsök-Ildykó(1vargaildyko)


A receptet beküldte: 1vargaildyko


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cézár saláta » Jércesaláta » Joghurtos körtesaláta » Almás sajtos párizsi saláta
» Almás-kukoricás saláta » Cékla-alma-hagyma saláta » Burgonyasaláta kukoricával » Szőlős-káposztás csirkesaláta
» Téli vitamintál » Párizsis rizssaláta » Hagymasaláta 2 » Színes, téli saláta
» Ronka salátája » Hagymás ecetes babsaláta » Sonkás camembert saláta » Joghurtos padlizsánsaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.