Tutireceptek.hu fejléc

Almás-répás sali recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 sárgarépa,
3 alma,
10 dkg mazsola,
5 deka darabos dió,
pár csepp citromlé,
1-2 kiskanál porcukor

Elkészítés:
A sárgarépát és az almát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, és megcsöpögtetjük néhány csepp citromlével, hogy ne barnuljon meg. A mazsolát kiválogatjuk és megmossuk. Összekeverjük az almát, répát és mazsolát, kicsit megcukrozzuk (vagy megszórjuk édesítőporral). A tetejére szórjuk a darabos diót. Ha van hozzá türelmünk, 1-2 órára hűtőbe tesszük.

Tanácsok:
Jó étvágyat kívánok! Tücsök-Ildykó(1vargaildyko)


A receptet beküldte: 1vargaildyko


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jércemell -koktélsaláta » Joghurtos-sajtos uborkasaláta » Hamis, de gyors vadasmártás » Fetasaláta
» Zöldfűszeres mártogatós » Isteni káposztasaláta » Almás zelleres csirkesaláta » Rákos tortellini saláta
» Tabbouleh » Ropogós csirkesaláta » Fokhagyma mártás » Hónapos retek saláta
» Babsaláta » Besamelmártás » Joghurtos cukkíni » Magyaros tojássaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.