Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Alufóliában sült gombás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db csirkecomb,
2 nagy fej vöröshagyma,
25 dkg gomba,
ízlés szerint só és törött fekete bors.

Elkészítés:
a combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom.
a megsózott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, bőrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom és lazán becsomagolom. Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot. Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm. Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás szoljanka » Hagymás- gombás csirkemell » Gombás burgonyaleves » Csirkecomb egyszemélyes
» Rizses-gombás sült csirke » Gombás pogácsa » Gombás ponty » Spenótos-gombás tészta
» Gombás rakott karaj » Mézes-narancsos csirkecomb » Laskagombás tarja » Tartáros csirkecombok
» Rókagombás omlett » Gombás- sajtos csirkemell » Gombás csirkecombok » Kifordított gombás hús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.