Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Alufóliában sült gyömbéres hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg tonhalfilé
4 evőkanál bor
2 evőkanál frissen reszelt gyömbér
4 szál zöldhagyma
12 kicsi gombafej
2 evőkanál kókuszzsír


Elkészítés:
A négy szeletre vágott halat megsózom, majd egyenként nagy alufóliára fektetem. Ízesítem a gyömbérrel, egy-egy kanál borral, melléteszem a gombát és a felkarikázott hagymát. Úgy csomagolom be, hogy ne folyhasson ki a szaft.
A csomagokat forró, bő olajban 3-4 perc alatt megsütöm.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyömbéres süti » Gyömbéres sárgadinnyeleves » Gyömbéres kávé » Gyömbéres almaital
» Szójás-gyömbéres öntet » Alufóliában sült spárga » Gyömbéres csodaital » Pikáns gyömbéres csirke
» Gyömbéres csirkemell » Gyömbéres-csokoládés keksz » Gyömbéres szőlőlé » Aranymakréla alufóliában
» Gyömbéres sült tofu » Ropogós gyömbéres hering » Gyömbéres-lencsés egytál » Csirke, gyömbéres körtével


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.