Tutireceptek.hu fejléc

Alufóliában sült gyömbéres hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg tonhalfilé
4 evőkanál bor
2 evőkanál frissen reszelt gyömbér
4 szál zöldhagyma
12 kicsi gombafej
2 evőkanál kókuszzsír


Elkészítés:
A négy szeletre vágott halat megsózom, majd egyenként nagy alufóliára fektetem. Ízesítem a gyömbérrel, egy-egy kanál borral, melléteszem a gombát és a felkarikázott hagymát. Úgy csomagolom be, hogy ne folyhasson ki a szaft.
A csomagokat forró, bő olajban 3-4 perc alatt megsütöm.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns gyömbéres csirke » Aranymakréla alufóliában » Gyömbéres zablinzer » Gyömbéres körtés turmix
» Alufóliában sült lazac » Gyömbéres almaital » Gyömbéres csirkemell » Ropogós gyömbéres hering
» Svéd gyömbéres keksz » Gyömbéres húsgolyók » Ananászos-gyömbéres puncs » Gyömbéres puncs
» Gyömbéres juhtúró » Gyömbéres-narancsos keksz » Gyömbéres-lencsés egytál » Gyömbéres banánturmix


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.