Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos csiga recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
elöbb leírt tészta :-), krémhez: 3dl tej, egy cs. ananászos pudingpor, 4 evőkanál cukor, 10dkg konzerv ananász. a tetejére: 12 karika konzerv ananász, 1dl ananászlé, 2 evőkanál cukor, 1evőkanál sárgabarack lekvár.

Elkészítés:
A krémhez a tejet, a pudingport, a cukrot simára keverjük, apróra vágott ananásszal ízesítjük, megfőzzük. hagyjuk kihülni. 3-4mm vastag 30cm hosszú téglalappá nyújtjuk a tésztát, megkenjük a pudinggal, aztán feltekerjük. 2,5 centi vastagon felszeleteljük. közepükbe 1-1 ananászkarikát nyomunk. vajazott,lisztezett sütőlemezre tesszük. 30perc kelesztés után, közepesnél erősebb lánggal 20percig sütjük

Tanácsok:
ezalatt az ananászlevet a cuorral és a lekvárral összekeverjük, fölforraluk, majd azon forrón megkenjük vele a frissen kisült csigákat.


A receptet beküldte: LoLiNa

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos tiramisu » Kivis-ananászos bólé » Kókuszos, ananászos krémes » Ananászos keksztorta
» Gyors pizzás csiga » Sajtos csiga másképp » GM kakaós csiga » Gyors kakaós csiga 2
» Ananászos csirketál » Brigicsigabiga » Ananászos muffin » Sajtos-ananászos csirke
» Ananászos rizs » Ananászos álom » Pizza csiga » Gyümölcsös pudingcsiga


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.