Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos csiga recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
elöbb leírt tészta :-), krémhez: 3dl tej, egy cs. ananászos pudingpor, 4 evőkanál cukor, 10dkg konzerv ananász. a tetejére: 12 karika konzerv ananász, 1dl ananászlé, 2 evőkanál cukor, 1evőkanál sárgabarack lekvár.

Elkészítés:
A krémhez a tejet, a pudingport, a cukrot simára keverjük, apróra vágott ananásszal ízesítjük, megfőzzük. hagyjuk kihülni. 3-4mm vastag 30cm hosszú téglalappá nyújtjuk a tésztát, megkenjük a pudinggal, aztán feltekerjük. 2,5 centi vastagon felszeleteljük. közepükbe 1-1 ananászkarikát nyomunk. vajazott,lisztezett sütőlemezre tesszük. 30perc kelesztés után, közepesnél erősebb lánggal 20percig sütjük

Tanácsok:
ezalatt az ananászlevet a cuorral és a lekvárral összekeverjük, fölforraluk, majd azon forrón megkenjük vele a frissen kisült csigákat.


A receptet beküldte: LoLiNa

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kókuszos, ananászos krémes » Virslis csiga pizzakrémmel » Csiga-biga » Pudingos-túrós csiga
» Ananászos csirketál » Diós csiga(Kata-féle) » Ananászos csirkecomb » Ananászos kocka
» Ananászos lilakáposzta » Ananászos currys csirke » Ananászos túrótorta II. » Ananászos pulykamellfilé
» Sajtos-ananászos csirke » Ananászos kehely » Ananászos keksztorta » Epres-ananászos charlotte


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.