Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos csirke édesburgonyával recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2/3 csésze plusz 3 evőkanál liszt
1 tasak só
1 tasak őrölt szerecsendió
1/2 tasak őrölt fahéj
1/8 tasak vöröshagymapor
1/8 tasak bors
6 csirkemellfilé
3 szem édesburgonya
3 dl hígítatlan sűrített csirkekrémleves
1,5 dl ananászlé
10 dkg gomba
2 tasak barna cukor
1/2 tasak reszelt narancshéj
forró főtt rizs

Elkészítés:
A burgonyát megpucoljuk és szeletekre vágjuk.
A 2/3 csésze lisztet dolgozzuk össze a sóval, a szerecsendióval, a fahéjjal, a hagymaporral és a borssal. Ebben a keverékben hempergessük meg a húst és tegyük egy edénybe a krumplival együtt.
Készítsünk mártást az ananászléből, a levesből, a felszeletelt gombból,a maradék lisztből, a cukorból és a narancshéjból, majd locsoljuk a húsra. Helyezzünk az edényre fedőt és takarékon 8/10 óra alatt készre pároljuk. Köretnek rizst kínálunk hozzá.

Tanácsok:
6 személyre


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolos csirkeleves » Joghurtos-kekszes csirke » Ananászos rántott szelet » Francia tárkonyos csirke
» Csirkés tál » Kati csirkemája » Csirkemell céklás rizzsel » Csirkemell Hawaii módra
» Kapribogyós csirkemell » Marengói csirkecomb » Finom csirkefalatok » Tökös csirkeragu
» Mustáros rakott csirkemell » Zöldséges csirkepite » Ananászos sertéssült » Csirkemájjal töltött gomba


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.