Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos csirkemell - bugonyapürével recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

20 dkg csirkemell (2 szelet),
2 db ananászkarika,
2 szelet sonka,
2 szelet Tenkes v. Trappista sajt,
1 evőkanál (olíva)olaj,
tengeri só,
bors

Burgonyapüré hozzávalói:
30 dkg burgonya,
1 dl 1,5 %-os tej,
2 dkg vaj,
tengeri só

Elkészítés:
A csirkemell szeleteket kissé kiverjük, sóval, borssal meghintjük, s egy olajjal kikent teflonserpenyőben mindkét oldalát megsütjük.
Egy tűzálló tál aljára lerakjuk és mindegyik mindegyikre ráhelyezünk 1 szelet sonkát, majd egy karika ananászt, végül pedig egy szelet sajtot. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

A burgonya hozzávalóiból a szokásos módon elkészítjük a pürét.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 415 kcal

A receptet beküldte: kiss67


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirke/pulyka » Kapros juhtúrós csirkemell » Ananászos saláta » Mediterrán csirkemell
» Paplanos csirkemell » Tasakban sült csirkemell » Gombás csirkemell » Almás rakott csirkemell
» Sajtpaplanos csirkemell » Karfiolos csirkemell » Ananászos pezsgős álom » Petrezselymes csirkemell
» Csirkemelles tészta wokban » Csirkemell cukkínivel » Bolgár lecsós csirkemell » Zöldborsós csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.