Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
50 dkg ananászbefõtt levével együtt, fél liter édes fehérbor, 2 dl cseresznyepálinka, 1 citrom, 20 dkg cukor, 1 zacskó vaníliás cukor.

Elkészítés:
Nagy tûzálló tálat elõkészítek. Az ananászbefõttet apróra összevágom, majd levével együtt beleteszem a tálba. Ráöntök 5 dl vizet. A citrom kicsavart levét is beleöntöm, beleszórom a cukrot és a vaníliás cukrot, és ezután felforralom. Néhány percnyi forralás után beleöntöm a bort és a cseresznyepálinkát, majd azonnal lehúzom a tûzrõl. Rögtön tálalom.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos kukorica saláta » Hideg krémpuncs » Puncsital » Rumos puncs szelet
» Omlós puncs » Almapuncs tejszínnel » Lady-puncs » Ananászos kosárkák
» Narancsos teapuncs » Ananászos csirkecomb » Mézes, puncsos » Puncsos-habos piskótatorta
» Omlós puncsos » Mazsolás rumpuncs » Puncskocka » Banánpuncs


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.