Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
50 dkg ananászbefõtt levével együtt, fél liter édes fehérbor, 2 dl cseresznyepálinka, 1 citrom, 20 dkg cukor, 1 zacskó vaníliás cukor.

Elkészítés:
Nagy tûzálló tálat elõkészítek. Az ananászbefõttet apróra összevágom, majd levével együtt beleteszem a tálba. Ráöntök 5 dl vizet. A citrom kicsavart levét is beleöntöm, beleszórom a cukrot és a vaníliás cukrot, és ezután felforralom. Néhány percnyi forralás után beleöntöm a bort és a cseresznyepálinkát, majd azonnal lehúzom a tûzrõl. Rögtön tálalom.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos mézes puncs » Eredeti angol puncs » Ananászos vaniliahalom » Ananászos habos rizs
» Ananászos kehely » Igazi puncsfagylalt » Egyszerű kávé puncs » Ananászos melegszendvics
» Rumpuncs » Ananászos rizskorona » Ananászos-curry-s csirke » Narancsos teapuncs
» Böbe féle puncsos » Fehérboros-narancsos puncs » Ünnepi puncs » Vörösboros puncs


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.