Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Andalúz leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60 dkg csicseriborsó
40 dkg marhahús
20 dkg szalonna
25 dkg zöldbab
1 kicsi cukkini
3 db burgonya
1 sonkacsont
1 kk pirospaprika


Elkészítés:
A csicseri borsót előző este bő vízben beáztatjuk.
1 liter vízben főzni kezdjük majd kis idő után hozzáadjuk a kockára vágott húst ,a kockára vágott szalonnát és a somkacsontot,takarék lángon 2 órát főzzük.
A zöldségeket tisztítjuk, feldaraboljuk és a levesbe tesszük,paprikával sóval ízesítjük .Ha a levét elfőnné akkor vízzel utántöltjük.Ha a zöldség is megfőtt tálajuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos fokhagymaleves » Tavaszi leves » Pulykaragu-leves » Citromos rizsleves
» Tejes zöldségleves » Meleg rumos meggyleves » Hüsítő sárgadinnyeleves » Diétás Frankfurti leves
» Tárkonyos bableves » Francia hagymaleves » Ricsaleves » Kapros csirkeraguleves
» Füstölt sajtos leves » Kaporleves » Bugaci leves bográcsban » Savanyú lencseleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.