Tutireceptek.hu fejléc

Andi sajtos rúdja recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
50 dkg liszt
25 dkg ráma
2 dl tejföl
1 tojás + 1 tojás a teteje kenéséhez

TETEJÉRE:
25 dkg reszelt trappista sajt

Elkészítés:
A HOZZÁVALÓKAT ÖSSZEGYÚRJUK,ÉS EGY ÉJSZAKÁRA HŰTŐBE TESSZÜK PIHENTETNI.MÁSNAP,NAGYON VÉKONYRA ( 2mm vastagságúra)KINYÚJTJUK.DERELYEVÁGÓVAL 2 CM SZÉLES CSÍKOKAT VÁGUNK,TETSZÉS SZERINTI HOSSZÚSÁGÚRA.MAJD SÜTŐPAPÍRRAL BÉLELT TEPSIBE TESSZÜK,TOJÁSSAL MEGKENJÜK A TETEJÉT,ÉS SAJTOT SZÓRUNK RÁ.ELŐMELEGÍTETT SÜTŐBE SZÉP PIROSRA SÜTJÜK.

Tanácsok:
SOKÁIG ELÁLLÓ SÓS FINOMSÁG

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: sandi39


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Legjobb sajtos rudam » Kétsajtos pogácsa » Zsuzsi sajtosa » Almás-sajtos rakott csirke
» Gombás-sajtos karaj » Túrós sajtos pogácsa » Sajtos krumplisaláta » Sajtos kifli
» Sajtos, gombás galuska » Sajtos rakott hús » Sajtos tesztasalata » Sajtos fillér
» Kecskesajtos kifli » Sajtos karfiol felfújt » Tejszínes sajtos karaj » Sajtos tészta ínyenc módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.