Tutireceptek.hu fejléc

Angi-husi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagyobb csirke
2 fej vöröshagyma
1doboz gomba/cagy friss gomba szeletelve/
liszt tojás,prézli
kecsup,mustár,vegeta

Elkészítés:
A csirkedarabokat besózzuk,enyhén borsozzuk,majd forditva bepanirozzuk.Vagyis előszőr prézli tojás,végül a liszt.Az igy elkészitett husit forró olajban félig /tehát nem puhára/ megsütjük.Kiszedjük,és kacsasütőbe rakjuk.Rászeleteljük a hagymát,gombát.4 dcl langyos vizben elkeverjük a 4ek.mustárt,ás a 4 ek.kecsupot,1kk vegetát 1 dcl olajat,és a husra öntjük.Az edény lefedjük alufóliával ,és 45-50percre 180fokos sütőbe tesszük ahol finom puhára készül.
Tarhonyával ,és almakompottal ajánlom tálalni


A receptet beküldte: kunikunda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dalmát máj » Csopaki pincepörkölt » Parizer háziasan » Marhafelsál töltve
» Salátás virsli » Mustáros sertés szelet » Borjúnyelv hidegen » Csodacsirke
» Naranccsal sült csirkecomb » Savanyú máj » Cukkinins vagdalt » Mézes pikáns csirkeszárnyak
» Zöldséggel töltött fasírozott » Paradicsomos csirkemáj » Csirke vele sült zöldségekkel » Nyúl zöldségágyban sütve


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.