Tutireceptek.hu fejléc

Angol marhahátszín szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
hátszín,
bors,
mustár,
20-22 dkg hátszín (személyenként),
olaj,
só,
bors ízlés szerint,
mustár.

Elkészítés:
A hátszínszeleteket megtisztítjuk, a zsírosabb részeket rajtahagyjuk, és körös-körül nyolc-tíz helyen bevagdossuk, borsozzuk, sózzuk, mustározzuk, majd késsel a hús közepén megszurkáljuk, és rövid ideig sütjük mindkét oldalát.

Tanácsok:
A marha hátszínszeleteket legalább egy nappal a fogyasztás előtt fűszerezni kell.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kiwi szelet » Kató szelet » Andres-szeletek » Lecsós szelet a'la pemete
» Tejfölös szelet » Joghurtos szelet » Angolzeller csőben » KGST-szelet
» Eredeti bécsi szelet » Regina-szelet » Habos-diós szelet 2 » Málnás szelet
» Diós zsúrszeletek » Rizsszelet » Szarvasszelet tejfölösen » Alexander szelet


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.