Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Angol marhahátszín szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
hátszín,
bors,
mustár,
20-22 dkg hátszín (személyenként),
olaj,
só,
bors ízlés szerint,
mustár.

Elkészítés:
A hátszínszeleteket megtisztítjuk, a zsírosabb részeket rajtahagyjuk, és körös-körül nyolc-tíz helyen bevagdossuk, borsozzuk, sózzuk, mustározzuk, majd késsel a hús közepén megszurkáljuk, és rövid ideig sütjük mindkét oldalát.

Tanácsok:
A marha hátszínszeleteket legalább egy nappal a fogyasztás előtt fűszerezni kell.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túri finom szelet » Tejkaramella szelet » Páva szelet » Cappuccino szelet
» Kráter szelet » Zorg sport szelete » Mónika szelet » Hullám szelet
» Rózsaszelet » Kapucíner szelet2 » Barackos szelet Emy módra » Citromos-túrós szelet
» Túrós - kávés szelet » Margit-szelet » Cumberlandi sertésszelet » Makói sertésszelet


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.