Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Angolna nyárson sütve recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg tisztított angolna

őrölt bors
1 evőkanál pirospaprika
4 db húsos zöldpaprika
4 db paradicsom
2 nagy fej vöröshagyma
1 dl olaj
10 dkg húsos füstölt szalonna

Elkészítés:
Az angolna bőrét lehúzzuk, a húsát felszeleteljük, sóval, őrölt borssal és pirospaprikával megszórjuk, olajjal leöntjük és néhány órán át, állni hagyjuk. A zöldpaprikát és a hagymát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, a paradicsomot felkarikázzuk, a szalonnát a haldarabokhoz hasonló nagyságú darabokra vágjuk. A halat lecsepegtetjük és a szalonnával meg a zöldségekkel váltakozva, nyársra fűzzük.

Tanácsok:
Faszénparázs felett, forgatva megsütjük, közben a visszamaradt olajjal kenegetjük.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott csirke sütve » Lazac, kagyló, rák nyárson » Fácán forgónyárson » Fűszervajas fogas nyárson
» Hagymás máj sütőben sütve » Gombás máj sütőben sütve » Barnarizs csőben sütve » Póréhagyma csőben sütve
» Torjai májszelet sütve » Kifli sajttal sütve » Lencse csőben sütve » Banán roston sütve
» Krinolin nyárson sütve » Nyárson sült csirkemell » Libamáj sütve » Csülökfalatok sütve


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.