Tutireceptek.hu fejléc

Angolna nyárson sütve recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg tisztított angolna

őrölt bors
1 evőkanál pirospaprika
4 db húsos zöldpaprika
4 db paradicsom
2 nagy fej vöröshagyma
1 dl olaj
10 dkg húsos füstölt szalonna

Elkészítés:
Az angolna bőrét lehúzzuk, a húsát felszeleteljük, sóval, őrölt borssal és pirospaprikával megszórjuk, olajjal leöntjük és néhány órán át, állni hagyjuk. A zöldpaprikát és a hagymát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, a paradicsomot felkarikázzuk, a szalonnát a haldarabokhoz hasonló nagyságú darabokra vágjuk. A halat lecsepegtetjük és a szalonnával meg a zöldségekkel váltakozva, nyársra fűzzük.

Tanácsok:
Faszénparázs felett, forgatva megsütjük, közben a visszamaradt olajjal kenegetjük.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karaj sütve » Sárgarépa csőben sütve » Nyársonsült joghurttal » Libamáj sütve
» Fasírt burgonyán sütve » Fokhagymás csirkemáj sütve » Marhakaraj sörben sütve » Tárkonyos csirke nyárson
» Csirke joghurtban sütve » Hal szalonnagyűrűben sütve » Betyárhús nyárson » Karfiol fóliába sütve
» Fenyőmagos bélszín nyárson » Nyúl zöldségágyban sütve » Csípős csirke nyárson » Rakott csirke sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.