Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Angolos sült burgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
75 dkg tisztított burgonya, 3 dl jó sûrû tejföl, 20 dkg zsemlemorzsa, ízlés szerint só, 1 mokkáskanál törött fekete bors.

Elkészítés:
A nyers, meghámozott burgonyát karikákra vágom és megsózom, megborsozom, majd jól összekeverve beleterítem egy kisebb tepsibe vagy tûzálló tálba. Egyenletesen rászórom a zsemlemorzsát és lelocsolom a tejföllel. Ezután szorosan lefedve elõmelegített forró sütõbe tolom. Körülbelül harminc percnyi párolás után a fóliát leveszem a tetejérõl és a morzsát pirosra pirítom.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szalonnás burgonyafőzelék » Burgonyakrém leves » Isteni burgonyás lángos » Burgonyás knédli
» Currys burgonyaleves » Angolos kolbászkák » Májas burgonya » Sajtos rakott burgonya
» Burgonya héjában sütve » Almás-sajtos burgonya » Diós burgonyafasírt » Spanyol burgonyafőzelék
» Burgonya tekercs » Nápolyi burgonyaleves » Burgonyás bagett (6 db) » Hasselback burgonya


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.