Tutireceptek.hu fejléc

Angolos sült burgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
75 dkg tisztított burgonya, 3 dl jó sûrû tejföl, 20 dkg zsemlemorzsa, ízlés szerint só, 1 mokkáskanál törött fekete bors.

Elkészítés:
A nyers, meghámozott burgonyát karikákra vágom és megsózom, megborsozom, majd jól összekeverve beleterítem egy kisebb tepsibe vagy tûzálló tálba. Egyenletesen rászórom a zsemlemorzsát és lelocsolom a tejföllel. Ezután szorosan lefedve elõmelegített forró sütõbe tolom. Körülbelül harminc percnyi párolás után a fóliát leveszem a tetejérõl és a morzsát pirosra pirítom.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelt burgonyás pogács » Hal burgonyabundában » Kapros burgonyaleves » Burgonyás kenyér
» Hercegnő burgonya(köret) » Currys burgonyaleves » Rakott burgonya gyorsabban » Burgonyás pogi
» Muszaka burgonyával » Medvehagymás burgonya » Ír Burgonyaleves » Káposztás burgonya
» Burgonyaleves parasztosan » Burgonyapüré-torta » Burgonyasaláta háziasan » Tejfölös kapros újburgonya


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.