Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Anna Sárga borsó főzelékje. recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
feles sárgaborsó,
1 gerezd fokhagyma,
ízlés szerint só,
leves kocka vagy delikát
liszt,
olaj,
pirospaprika.

Elkészítés:
1 zacskó feles sárgaborsó,
1 gerezd fokhagyma,
ízlés szerint só,
liszt,
olaj,
pirospaprika.
A borsót megmosóm és este be ásztatom, kétszer annyi vízben felteszem főzni, belerakóm a sót, fokhagymát és a delikátot.Egy óra alatt puhára főzőm.
Majd zsemleszínű rántást készítek, egy kávéskanálnyi pirospaprikát is teszek bele, vízzel felengedem s berántóm a sárgaborsót.

Tanácsok:
Lehet tejjel is csinálni a rántást ki ,hogy szereti.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Tessza35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás-borsos tokány » Sárgarépás tészta » Sárgabarackturmix » Répás sárgadinnye koktél
» Zöldborsós karajszelet » Sárgarépás itóka » Gombás sárgaborsóleves » Fűszeres, zöldborsós rizs
» Narancsos sárgarépaleves » Borsostokány » Kocsonya borsodi módra » Sárgabarackos szelet
» Francia sárgadinnye leves » Narancsos sárgadinnyeleves » Rakott zöldborsó » Zöldborsós szelet


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.