Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Anyu-féle zöldborsófőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
zöldborsó
olaj

liszt
víz
tej
petrezselyemzöld
cukor

Elkészítés:
Kevés olajon pici sóval megpárolom a zöldborsót. Majd ha már majdnem puha, leveszem a tűzről a fazekat, rászórok 1-2 ek lisztet.
Felöntöm pici vízzel majd innentől kezdve csak tejet adok hozzá.
Sok petrezselyemmel az igazi, ha nem elég édes a borsó, pici cukor is mehet bele.
Kóstolgassuk, ha szükséges, még utánsózhatjuk.


A receptet beküldte: _anatha_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Anyu-féle húsleves » Anyu-féle sóska » Zöldborsófőzelék diétásan » Zöldborsófőzelék extra
» Szalonnás Zöldborsófőzelék » Anyu-féle madártej » Spenót - Ahogy én csinálom » Fimo tökfőzelék
» Diétás tökfőzelék » Paprikás cukkinifőzelék » Kapormártás főtt húsokhoz » Kapros patisszonfőzelék
» Burgonyapürében sült tojás » Tejfeles zöldbabfőzelék » Spanyol burgonyafőzelék » Savanyú krumplifőzelék


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.