Tutireceptek.hu fejléc

Anyu-féle zöldborsófőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
zöldborsó
olaj

liszt
víz
tej
petrezselyemzöld
cukor

Elkészítés:
Kevés olajon pici sóval megpárolom a zöldborsót. Majd ha már majdnem puha, leveszem a tűzről a fazekat, rászórok 1-2 ek lisztet.
Felöntöm pici vízzel majd innentől kezdve csak tejet adok hozzá.
Sok petrezselyemmel az igazi, ha nem elég édes a borsó, pici cukor is mehet bele.
Kóstolgassuk, ha szükséges, még utánsózhatjuk.


A receptet beküldte: _anatha_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsófőzelék extra » Anyu-féle madártej » Anyu-féle húsleves » Szalonnás Zöldborsófőzelék
» Anyu-féle sóska » Zöldborsófőzelék diétásan » Klasszikus lencsefőzelék » Kapros zöldbabfőzelék
» Tökfőzelék .. » Tejfölös krumpli főzelék » Joghurtos brokkoli főzelék » Kukoricadödölle
» Mandulás parajfőzelék » Kapros patisszonfőzelék » Spenótos burgonyafőzelék » Céklafőzelék almával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.