Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Aszalt szilvával töltött pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg pulykamellfilé, 2 db zsemle langyos fele tej-fele vízben áztatva, 12 dkg magozott aszalt szilva, 5 dkg darált dióbél, 2 db tojás, só, törött fehér bors, szerecsendió, 3 cl konyak

Elkészítés:
1.) A pulykamellfilét 4 szeletre vágjuk, és kiklopfoljuk.
2.) A zsemléket beáztatjuk ételízesítővel ízesített, langyos fele tej-fele víz keverékbe.
3.) Könnyedén kifacsarjuk a zsemléket, és hozzáadjuk a 2 tojást, az őrölt diót és a kockára vágott aszalt szilvát.
4.) A tölteléket sóval, borssal, szerecsendióval és a konyakkal ízesítjük, majd egyenletesen elosztjuk a 4 szelet filén.
5.) A szeleteket ezután szivar alakban feltekerjük, fóliába csomagoljuk, és tepsibe rakjuk.
6.) Húsleveskockából készült húslevest rakunk alá, és tálalás előtt 30 perccel közepes lángon a sütőben megpároljuk.


A receptet beküldte: Rekus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával töltött tök » Pikáns leves pulykamellből » Ricottával töltött cukkini » Almával töltött camembert
» Sonkával töltött burgonya. » Töltött gomba a mikróból » Almás töltött karaj » Tejszínes pulykamell
» Töltött csillagtök » Túróval töltött sült alma » Madra töltött káposztája » Gombás töltött tök
» Juhsajttal töltött paprika » Sajtos töltött cukkini » Töltött cukkini gazdagon » Gombás-tejfölös pulykamell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.