Tutireceptek.hu fejléc

Aszaltszilvás csirkemell diós bundában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db kicsontozott csirkemell
20 dkg mag nélküli aszalt szilva

őrölt bors
tojás
liszt
darált dió
zsemlemorzsa
A körethez:
burgonya
tej
vaj
szerecsendió


Elkészítés:
A csirkemelleket éles késsel hosszában felszúrjuk, a nyílást aszalt szilvával megtöltjük, hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük.

A megtöltött húsokat sóval, borssal bedörzsöljük. Azután lisztbe, felvert tojásba, majd dióval kevert zsemlemorzsába forgatjuk.

Bő, forró olajban aranybarnára sütjük.

A körethez a burgonyát megfőzzük, összetörjük, tejjel és vajjal krumplipürét észítünk, szerecsendióval ízesítjük, és a hússal tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sörben párolt csirkemell » Áfonyalekváros csirkemell » Céklafőzelék csirkemellel » Ananászos csirkemell
» Csirkemelles tészta » Ananászos csirkemell 2. » Tojásos csirkemell » Csirkemell tésztában
» Hal diós bundában » Barackos csirkemell » Csirkemelltekercsek » Bazsalikomos csirkemell
» Legfinomabb csirkemell » Sajtos csirkemell rántva » Csirkemell barackosan » Csirkemellből pörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.