Tutireceptek.hu fejléc

Aszaltszilvás rántott karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
vastagabb karajszeletek
camambert sajt
aszaltszilva

bors
tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
szilvalekvár
vörösbor

Elkészítés:
A karajszeletekbe zsebet vágok és sózom. A sajtot felszeletelem és minden zsebbe 2 szelet sajtot és 2 db aszaltszilvát teszek, majd fogpiszkálóval összetűzöm. A szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm. Közben egy kisebb edénybe szilvalekvárt teszek, amit vörösborral hígítva felforralok. Én egy kis vizet is tettem hozzá, hogy ne legyen túlságosan borízű. Rizzsel és a szilvaszósszal tálalom.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott tonhal sajtosan » Rántott hagymakarikák » Rántott tejbegríz 2 » Brokkolis tojásrántotta
» Hamis rántott hús » Rántott rudacskák » Rántott palacsinta 2 » Aszaltszilvás csoki kocka
» Citromos karaj szelet » Zsebeskaraj » Sajtos rántott brokkoli » Rántott diós csirkemell
» Rántott szendvics 1. » Rántott káposztaszeletek » Sertéskaraj brokkolival » Sajtos rántott kelkáposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.