Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Az én francia krémesem recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 cs. leveles tészta
1l tej
2 cs.vaníliás pudingpor
15dkg cukor
5 tojásfehérje
fondán vagy 1cs.cukormáz
3 cs tejszínhabpor,vagy fél liter hulala

Elkészítés:
A tésztát megsütjük 2 lapnak.Az egyiket megfordítjuk,és áthúzzuk fondánnal,mikor kihűlt,forró vízbe mártott késsel 20 db.-ba vágjuk.
A tejet odatesszük főni,és a fele cukorral,a két pudingporral krémet főzünk.Míg a tej felforr,a tojásfehérjéket a maradék cukorral habbá verjük,a fövő pudingba keverjük.Ráöntjük a lapra,és kihűtjük.
A tejszínhabport felverjük habnak,a kihűlt pudingra kenjük,rárakjuk az előre felvágott tetőt,majd utána az egészet átvágjuk.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: salabakter


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia sajtostekercs » Francia tojásleves » Francia hagymakosárkák » Franciás csirke
» Francia csokoládétorta » Francia burgonya másképp » Francia almatorta » Hideg krémesem
» Francia pezsgőkoktél » Francia körtés lepény » Francia csirke citromosan » Franciakrumpli
» Francia krumpli » Francia almatorta 2. » Kacsacomb franciásan » Töltött franciakenyér


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.