Tutireceptek.hu fejléc

Az igazi mézes-mustáros recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
(0,5 kg húshoz)
1 zacsko carbonara alap
2 evökanál dijoni mustár
1,5 evökanál méz

Elkészítés:
Amikor a hagymán és kevés olajon pirított hús már majdnem készen van, és kiengedett egy kis levet, hozzáadjuk a mustárt és a mézet. Amikor már alaposan elkevertuk, adjuk hozzá a carbonara alapot és fözzuk össze az egészet. Pár percig rogyogjon egyutt, majd fedö alatt még egy picit hagyjuk álni, melegen tálalajuk, tésztával, esetleg rizzsel, de a legfinomabb szerintem párolt karfiol és brokolli körettel.
Jo étvágyat!

Tanácsok:
A hozzávaloknál megadott adatok az én ízlésem szerint készultek, mindenki tapasztalja ki, milyen arányban használja fel a hozzávalokat.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: zafíra1985


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Az igazi jég kocka » Igazi túrógombóc » Igazi pasta carbonara » Hamburger, az igazi
» Padlizsán sajttal az igazi » Mézes-mustáros tarja » Igazi sajtos pulykamell » Igazi kakaós csiga
» Igazi farsangi fánk » Igazi citromtorta » Igazi limoncello » Igazi piaci lángos recept
» Igazi piaci lángos » Mézes-mustáros pulyka » Igazi puncsfagylalt » Mézes-mustáros pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.