Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Babapiskótás őzgerinc recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg cukor
2 db tojás
5 dkg kakó
10 dkg vagdalt dióbél
25 dkg margarin
1 cs csoki pudingpor
1 doboz babapiskóta

Elkészítés:
Egy tálba forró víz fölött ( gőz fölött ) állandó kavargatással összefőzzük fél órán át a cukrot, tojást, kakaót, margarint és a pudingport. Mikor kész belekeverjük a diót. Az őzgerinc formánkba zsírpapírt teszünk, amit kivajazunk. Beleöntünk egy sor masszát és rárakunk hosszan két sorban babapiskótát. Jöhet még egy sor massza és egymás mellé három sorban hosszan babapiskóta. A végén leöntjük a maradék masszával. Hidegre tesszük, míg meg nem dermed. Kb egy nap mulva kifordítjuk a formából és szeleteljük.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Babapiskótás krémes szelet » Almás őzgerinc » Foltos túrós őzgerinc » Meggyes őzgerinc
» Mogyorós-mandulás őzgerinc » Diós-fügés babapiskótás » Babapiskótás süti » Babapiskótás finomság
» Zsuz féle Babapiskótás » Áfonyás babapiskótás » Babapiskótás mézes krémes » Túró-Rudi őzgerinc
» Őzgerinc sütés nélkül » Málnás babapiskótás » Babapiskótás krémes » Vadas őzgerinc


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.