Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Babgulyás cipóban tálalva recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 db füstölt csülök
50dkg szárazbab
30 dkg vöröshagyma
25dkg sárgarépa
20 dkg petrezselyemgyökér
1 csomag petrezselyemzöld
6 gerezd fokhagyma
2 dl étolaj
4 evőkanál liszt
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
1teáskanál pirospaprika
4 db zsemlecipó

Elkészítés:
A füstölt csülköt puhára főzzük, majd kivesszük és a főző lében a babot félig megfőzzük. Beletesszük az apróra vágott vöröshagymát és a kockára vágott zöldségeket, a borsot és a sót, és készre főzzük. Ezután a az olajból és a lisztből rántást készítünk belerakjuk az aprított fokhagymát és pirospaprikát és sűrítjük a levest.
A zsemlecipónak levágjuk a tetejét, kivájjuk és a sütőben kiszárítjuk. A csülköt kisebb kockákra vágjuk, beletesszük a cipóba, és ráöntjük az elkészült levest.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtkrémleves cipóban » Zöldbabgulyás » Babgulyás » Babgulyás vadász módra
» Bableves cipóban » Cipóban sült csülök II. » Cipóban sült pecsenye » Finom babgulyás
» Cipóban sült csülök » Babgulyás bográcsban » Vadraguleves cipóban » Gombás padlizsán
» Gombás rizottó » Chilis csirke » Hurkás kelkáposzta » Nokedlis hús gazdagon


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.