Tutireceptek.hu fejléc

Babos csirke főtt répás bulgurral recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 adag

maradék sült csirkecomb (1-2 comb)
2 marék káposzta
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 konzerv fehérbab
1 pohár bulgur
1 kisebb répa
só, bors, csípős fűszerkeverék
olívaolaj

Elkészítés:
A zöldségeket felszeleteljük tetszőleges méretűre.
A bulgurt megfőzzük a répával együtt, fűszerezzük a vizet ételízesítővel, sóval.
A hagymát, a fokhagymát és a káposztát együtt olívaolajon sütjük (én a bulgur vizéből 3 ek-nyit kimértem, és néha ráöntöttem), fűszerezzük borssal, sóval és kínai csípős fűszerkeverékkel.
Mikor már puhulnak, hozzáadjuk a babot is és a csirkét. (Én maradék csirkehúsból csináltam, leszedtem a csontról a husit, és kis szeletekre szedtem szét.)
Külön tálaljuk a répás bulgurt és a babos csirkét, de össze is lehet keverni, egyszerű egytálétel.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés zöldségtál » Zöldbabos rakott krumpli » Mexikói tésztás csirke » Sárgarépás rizs
» Csirkemell-"torta" » Perui csirke » Mézes-citromos csirke » Tejszínes csirkemell ragu
» Csípős pácolt csirkeszárny » Sütőtökpüré csirkemellel » Tarka csirkés tészta » Tejszínes csirkemellfilé
» Francia csirke citromosan » Tejfölös csirke másképp » Gombás töltött csirke » Tokaji csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.