Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Babos csirke főtt répás bulgurral recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 adag

maradék sült csirkecomb (1-2 comb)
2 marék káposzta
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 konzerv fehérbab
1 pohár bulgur
1 kisebb répa
só, bors, csípős fűszerkeverék
olívaolaj

Elkészítés:
A zöldségeket felszeleteljük tetszőleges méretűre.
A bulgurt megfőzzük a répával együtt, fűszerezzük a vizet ételízesítővel, sóval.
A hagymát, a fokhagymát és a káposztát együtt olívaolajon sütjük (én a bulgur vizéből 3 ek-nyit kimértem, és néha ráöntöttem), fűszerezzük borssal, sóval és kínai csípős fűszerkeverékkel.
Mikor már puhulnak, hozzáadjuk a babot is és a csirkét. (Én maradék csirkehúsból csináltam, leszedtem a csontról a husit, és kis szeletekre szedtem szét.)
Külön tálaljuk a répás bulgurt és a babos csirkét, de össze is lehet keverni, egyszerű egytálétel.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns gyömbéres csirke » Löncssaláta csirkehússal » Serpenyős-babos csirkemell » Gombás csirke másképpen
» Fóliás csirke » Csirke Dubary módra » Gombás-csirkés batyu » Almás csirke II.
» Rakott csirkemell almával » Sajtos-brokkolis csirke » Füstöltsajtos csirkemell » Perui csirke
» Rántott csirkeszív » Parmezános csirkemell » Tejszínes csirkemell II. » Csirke kelkáposztában


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.