Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Babos káposzta füstölt csülökkel recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
l kg savanyú káposzta, 20 dkg nagy szemű bab, l db füstölt csülök(vagy füstölt tarja), , l doboz paradicsompüré, bors, pirospaprika, só.

Elkészítés:
A beáztatott babot puhára főzzük. Ugyancsak puhára főzzük - de külön! - a csülköt is. A káposztát eközben fedő alatt szintén puhára főzzük, majd hozzáadjuk a paradicsompürét, és az előzőleg leszűrt babot. Rántást készítünk a pirospaprikával, amivel besűrítjük az ételt. Tetszés szerint fűszerezzük, és még főni hagyjuk. Tálaláskor a csülköt a babos káposzta mellé tesszük.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás harcsa » Káposztagulyás » Rakott káposzta Ági módra » Kolozsvári rakott káposzta
» Káposztás-sárgarépa saláta » Káposztaleves csülökkel » Töltött kelkáposzta 2 » Székenykáposzta
» Savanyúkáposztás metélt » Kelkáposzta fasírt » Tenkes káposzta » Savanyú bab csülökkel
» Finn füstölt halleves » Lucskoskáposzta » Almás-húsos káposztatál » Káposztás bableves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.