Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Babos káposzta füstölt csülökkel recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
l kg savanyú káposzta, 20 dkg nagy szemű bab, l db füstölt csülök(vagy füstölt tarja), , l doboz paradicsompüré, bors, pirospaprika, só.

Elkészítés:
A beáztatott babot puhára főzzük. Ugyancsak puhára főzzük - de külön! - a csülköt is. A káposztát eközben fedő alatt szintén puhára főzzük, majd hozzáadjuk a paradicsompürét, és az előzőleg leszűrt babot. Rántást készítünk a pirospaprikával, amivel besűrítjük az ételt. Tetszés szerint fűszerezzük, és még főni hagyjuk. Tálaláskor a csülköt a babos káposzta mellé tesszük.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott kelkáposzta » Káposztás pogácsa1 » Rakott savanyúkáposzta » Párolt káposzta finoman
» Babos lecsó » Káposztás juhtúrós nokedli » Zöldbabos sertéshús » Kelkáposztafasírt
» Káposztával töltött sonka » Káposzta saláta egyszerűen » Falusi rakott káposzta » Zöldbabos fasírt
» Sörös párolt káposzta » Füstölt sajtos muffin » Szabolcsi töltött káposzta » Káposztás töltött lángos


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.