Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Babos sertésragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,3 kg sertéslapocka
só és bors
földimogyoró-olaj
4 vöröshagyma
3 sárgarépa
1 csokor fűszernövény
3 paradicsom
500 g fehérbab
2 babérlevél
marhahúsleves

Elkészítés:
A babot előző éjaszaka áztassuk be vízbe, szűrjük le, majd öntsük fel vízzel és ha felforrt főzzük egy órán át. A megtisztított húst szeleteljük fel, fűszerezzük sóval és borssal, majd a felhevített olajon pirítsuk meg mindkét oldalát negyed óra alatt. Ezután a zafrtjában pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd adjuk hozzá a húst. a feldarabolt répát, a felkarikázott paradicsomot és a babot. Engedjük fel a levessel
és fűszerezzük a babérlevéllel, sóval, valamint borssal. Ha felfőtt helyezzünk rá fedőt és takarékon 1,5 órán át pároljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos csirkepaprikás » Babos lecsó » Pikáns babos köret » Babos tészta
» Bakonyi sertésragu » Sertésragu Budapest módra » Babos orjaleves » Sertésragu
» Ciprusi sertésragu » Bolgár zöldbabos csirke » Mexikói babos egytál » Zöldbabos csirkesaláta
» Zöldbabos csirkemell » Csípős babos karaj » Feketebabos hal » Babos tejszines csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.