Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Baconös-juhtúrós-paradicsomos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 2 személyre:
# pulyka- vagy csirkemellfilé (5-6 kis szelet)
# 10 dkg bacon
# 2 nagyobb paradicsom
# 5 dkg juhtúró
# 5-10 dkg füstölt sajt
# ízlés szerint oregánó, bazsalikom, kakukkfű (de ezek nélkül is ízletes)

Elkészítés:
A húst kiklopfom, ízesítem borssal és sóval, majd hirtelen megsütöm egy kevés olajon. Kivajazott jénaiba teszem, majd sütőbe teszem párolódni. Ha puha, jöhet rá a feltét.

A bacont forró serpenyőben olaj nélkül megsütöm, rádobom a szeletekre vágott paradicsomot, picit pirítom, majd a húsra teszem. Kiskanállal juhtúródarabkákat dobok a baconre, végül füstölt sajtot reszelek rá, visszatolom a sütőbe, és addig sütöm, míg a sajt megsül a tetején. Rizzsel olyan ízbomba, amit ajánlok mindenkinek, aki szereti a juhtúrót.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: szabzsan


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirketorta ínyenceknek » Ananászos csirketál » Szezámos csirkefalatok » Gorgonzolás csirkecomb
» Fincsi csirkecomb » Könnyű csirkemellcsíkok » Marseilles-i csirke » Nyári csirkeleves babbal
» Csirkegombóc leves » Csípős csirkemell csíkok » Fóliás csirke » Csirkemell céklás rizzsel
» Mexikói tésztás csirke » Currys thai csirkemell (1) » Sajtos tejszínes csirke » Tojásos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.