Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bácskai- krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Krém

20 dkg margarin
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
3 evőkanál cukor
2,5 dl tej
18 dkg porcukor
Tészta

kevés tejföl
fél csomag sütőpor
1 egész tojás
3 csapott evőkanál cukor
6 dkg margarin
20 dkg liszt

Elkészítés:
A tésztához valókat összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy könnyen nyújtható legyen. 3 részre vágjuk, és egyenként sütjük rövid ideig, közepes tepsi hátulján.
A krémhez a pudingot megfőzzük. A porcukrot a margarinnal jól kikeverjük, beletesszük a kihűlt pudingot, és jól kihabosítjuk. Megkenjük a lapokat, s a tetejére olvasztott tortabevonót rakunk, amibe belekevertük az olajat.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémes pite » Mézes krémes Molyka-módra » Skót fincsi krémes » Diós-kávékrémes kocka
» Hartyányi krémes » Káplán krémes » Francia krémes házilag » Franciakrémes
» Karamell krémes » Almás krémes, sütés nélkül » Intelligens krémes süti » Görög krémes
» Kakaós krémes » Almás-krémes piskóta » Túrókrémes Charlotte-torta » Egyszerű sajtkrémes tészta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.