Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bácskai rizses hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéshús
30 dkg zöldpaprika
20 dkg rizs
15 dkg paradicsom
1 vöröshagyma
pirospaprika


Elkészítés:
A hagymát aprítsd fel. Pici olajon dinszteld meg, majd dobd rá a húst. Sózd meg, és pirítsd meg egy picit. Ha már barnul, szórd meg pirospaprikával, engedd fel vízzel, és fedő alatt kezdd el párolni.

A rizst mosd meg, majd hagyd lecsepegni. Amikor a hús már majdnem puha, tedd át egy tűzálló edénybe, keverd hozzá a rizst, a felaprított zöldpaprikát és a paradicsomot. Sózd meg, majd engedd fel annyi vízzel, hogy ellepje az ételt. Előmelegített sütőben párold puhára.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós rizses csirke » Rizses-tojásos gomba » Bácskai gombócleves » Rizses szelet
» Rókagombás rizses hús » Rizses zöldséges egytál » Finom rizses szelet » Répás-rizses édesség
» Rizses gombaleves » Rizses husi » Rizseshús másképp » Rizses hús egyszerűen
» Rizses csokoládé » Tavaszi rizses hús » Rizses rakott zöldség » Zöldséges rizses hús


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.