Tutireceptek.hu fejléc

Baglyos aszaltszilvás leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók:
fél kiló füstölt disznóhús
2 evőkanál rizs
1 sárgarépa
15 szem aszalt szilva

rántás (liszt,zsír,cukor)
tejföl

Elkészítés:
Elkészítés:
Feltesszük főni a füstölt húst.
A répát zsíron megpároljuk és ha a hús megfőtt,összeöntjük.
Megmossuk a rizst és azt is hozzátesszük.
Hozzátesszük az aszalt szilvát is.
Rántást készítünk,egy kevés cukrot teszünk hozzá (én glukononnal csináltam) és hozzáöntjük a leveshez. Fűszerezünk.
Újra felfőzzük és ha kész,tejföllel tálaljuk.

Igazán érdekes ízű így együtt az egész :)


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymaleves mikróban » Böjti burgonyaleves » Disznótoros májleves » Szeder krémleves
» Sajtos karfiolleves » Erdei gyümölcsleves » Kolbászos leves » Strassbourgi zöldségleves
» Bolgár uborkaleves » Zöldbableves » Húsos kínai kel-leves » Szederkrémleves
» Habart burgonya leves » Csirkeleves indiai módon » Hideg zöldségkrémleves » Vadraguleves bográcsban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.