Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Baileys/ krémesen lágy/ recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 dl rum
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg porcukor
2 evőkanál vaníliás capuccinó
4 dl tejszín
2 tojás sárgája

Elkészítés:
A tojás sárgáját a porcukorral,vaníliás cukorral elkeverem.Hozzáadom a capuccinót,majd a rumot is.Addig keverem míg a cukor teljesen el nem olvad.A legvégén teszem hozzá a tejszínt.Pár keverés és kész!Üvegbe öntöm és hidegre teszem.

Tanácsok:
Nagyon finom,egyszerűen elkészíthető ital!!Ha több rumot teszel bele,erősebb italt kapsz!
Turmixolni nem szabad!/a tejszín miatt/

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: ilus74


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sunken Treasure » Őszibarackbólé » Rabbit Punch » Kivi Dream
» Ütős forralt bor » Forró krémcsoki » Marcipános uszoda » Absolut flying
» Forralt bor I. » Almás karottalé (4-6 adag) » Bosom Caresser » Manhattan Pefect
» Mocktail » Egzotikus koktél » Bodza Fizz » Kék szving


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.