Tutireceptek.hu fejléc

Bajor sült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg krumpli, 3 fej hagyma, 8 szelet disznó hús (karaj, vagy comb), 1 dl olaj, bors, vegeta, fokhagymakrém, 1 dl víz, 2 tejföl

Elkészítés:
Egy tepsit kikensz vajjal,vagy olajat öntesz bele nem sokat csak hogy mindenhová jusson.A krumplit megpucolod és karikákban rávágod a tepsire. Egy kis sót szórhatsz rá, ha sósan szereted a krumplit! Utánna erre a hagymát felkarikázod. Kipotyolod a húst. Egy kis tálkában az olajat, borsot, fokhagymakrémet delikátot összekevered, ebbe beleteszed a húst.Kb 1 órát "pácolod" utánna tedd rá a krumplira. Öntsd nyakon 1dl vizzel, Fedd be tejföllel, majd takard le fóliával és tedd a sütőbe.

Tanácsok:
Én a húsokat még megszoktam kenni pirosarannyal, illetve néha a tejfölbe rakok még egy kis fokhagymakrémet. Még finomabb íze lesz az ételnek!

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: moncsicsi83


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor perecleves » Bajor pogácsa » Bajor kacsamell » Bajor szűzpecsenye
» Bajor csülök » Bajor labdapecsenye » Bajor rakott burgonya » Bajorsült
» Bajor pulykamell tekercs » Bajor vaníliakrém » Bajor sertéstarja » Bajor májgombóc
» Bajor krumpli leves » Friss kolbász bajor módra » Csülök Bajor módra » Bajor rakott hús


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.