Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi burgonyás aprópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg sertéscomb
20 dkg gomba
20 dkg kifejtett zöldborsó
1 paradicsom
1 zöldpaprika
2 gerezd fokhagyma
1 csomó petrezselyem
2 evőkanál olaj

őrölt bors
köretnek:
60 dkg burgonya
a sütéshez olaj

Elkészítés:
A megmosott húst kis kockákra vágjuk, és az olajban hirtelen megpirítjuk.
Hozzáadjuk a megtisztított, vékony szeletekre vágott gombát, a kifejtett zöldborsót meg a kicsumázott, kockákra vágott zöldpaprikát és a paradicsomot.
Sóval, borssal fűszerezzük, megszórjuk a zúzott fokhagymával meg a finomra vágott zöldpetrezselyemmel és lefedve kis lángon puhára pároljuk.
Közben a meghámozott burgonyát kockákra vágjuk, olajban szép pirosra sütjük, majd összekeverjük a raguval.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás laska » Burgonyás sós teasüti » Csípős burgonyasaláta » Hagymás burgonyasaláta
» Csopaki aprópecsenye » Sajtos-burgonyás golyók » Burgonyás morzsóka » Sajtos-burgonyás lepény
» Majorannás aprópecsenye » Gyors aprópecsenye » Bakonyi betyárgombóc » Burgonyás-sajtos rúd
» Bakonyi sertéscsíkok » Bakonyi betyár leves » Bakonyi sertésragu » Bakonyi csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.