Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi burgonyás aprópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg sertéscomb
20 dkg gomba
20 dkg kifejtett zöldborsó
1 paradicsom
1 zöldpaprika
2 gerezd fokhagyma
1 csomó petrezselyem
2 evőkanál olaj

őrölt bors
köretnek:
60 dkg burgonya
a sütéshez olaj

Elkészítés:
A megmosott húst kis kockákra vágjuk, és az olajban hirtelen megpirítjuk.
Hozzáadjuk a megtisztított, vékony szeletekre vágott gombát, a kifejtett zöldborsót meg a kicsumázott, kockákra vágott zöldpaprikát és a paradicsomot.
Sóval, borssal fűszerezzük, megszórjuk a zúzott fokhagymával meg a finomra vágott zöldpetrezselyemmel és lefedve kis lángon puhára pároljuk.
Közben a meghámozott burgonyát kockákra vágjuk, olajban szép pirosra sütjük, majd összekeverjük a raguval.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás pecsenyekrém » Burgonyás túrós lepény » Zöldbabos aprópecsenye » Burgonyasaláta sütőtökkel
» Isteni burgonyás lángos » Bakonyi fácánmell » Gyors aprópecsenye » Szárnyas aprópecsenye
» Burgonyasaláta háziasan » Burgonyás gombás tekercs » Burgonyás bagett (6 db) » Sajtos-burgonyás pogácsa
» Burgonyáskenyér » Burgonyás piskóta » Túrós burgonyaszelet » Csirkemell bakonyiasan


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.